Image

ASSISTERANDE TRÄNARE

Vi vill att Dinamo Zagreb clinics ska vara påskens bästa fotbollsskola! För att vi ska nå dit vill vi att allt ska vara av högsta klass och därför är kvaliteten på träningen det viktigaste av allt. Vi får hit utmärkta tränare från Dinamo Zagrebs akademi som är huvudansvariga för träningen men i varje grupp med ca 20-22 spelare tar vi alltid in mycket erfarna svenska tränare för att hjälpa till.

Lär dig Dinamos tränarmetodik

Som assisterande tränare är du med och planerar och genomför träningen tillsammans med den spanska coachen. Du är med och instruerar och leder träningen och ser till att barnen förstår och gör övningen rätt. Du peppar och stöttar precis som med ditt eget lag. Att vara med som assisterande tränare är ett unikt tillfälle att på nära håll se hur man jobbar med Real Madrids metodik. Det blir som en gratis tränarkurs där du får massor av inspiration och kunskaper att ta med till ditt eget lag.

Är du en engagerad och kunnig tränare?

Om du är en engagerad, erfaren tränare som vill bidra till att barnen på clinicen en fantastisk fotbollsupplevelse är du varmt välkommen att anmäla ditt intresse som tränare! De som varit med tidigare år har varit mycket nöjda. Det blir ett par härliga dagar med god stämning, mycket fotbollsprat och möjlighet att knyta nya kontakter. Många av våra assisterande tränare återkommer gång på gång till våra clincis för att det är så kul och lärorikt.

Anmäl ditt intresse i detta formulär så hör vi av oss till dig inom kort.