VÄSSA FORMEN I PÅSK

TRÄNING FÖR SPELARE FÖDDA 2005-2008 PÅ STOCKHAGENS IP I DANDERYD
GNK Dinamo Zagreb är den största och mest framgångsrika klubben i Kroatien. Klubben är ofta långt framme i Europaspel men hör inte riktigt till eliten. Inte konstigt eftersom klubbens filosofi är att utbilda spelare som sedan säljs vidare till toppklubbarna i Europa. Under åren har mängder att världsspelare utbildats i akademin, som är rankad som en av Europas absolut främsta. Mest känd är kanske Luca Modric. Andra kända spelare som utbildats i Dinamo Zagreb är Dejan Lovren, Mateo Kovacic, Mario Mandzukic, Niko Kranjcar, Robert Prosinecki, och Zvonimir Boban. I det lag som tog silver i senaste VM kom över hälften av de startande spelarna från Dinamo Zagrebs akademi.

Vi på CoachenEvents har arrangerat både tränarclinics och spelarclinic med Dinamo Zagreb och är otroligt imponerade! Vi har jobbat med många internationella klubbar genom åren och träningen med Dinamo Zagreb håller absolut högsta klass. Vi är därför väldigt glada att få bjuda in till denna clinic i påsk.

Om du är en spelare som har höga ambitioner och vill få en "boost" innan serien drar igång får du inte missa detta! Vi kan garantera dig träning av högsta klass tillsammans med andra duktiga spelare från olika klubbar runt om i Sverige. Vi törs nästan lova att du blir lika nöjd som spelarna vid förra clinicen med Dinamo Zagreb.

CoachenEvents som arrangerar clinicen har genom året haft drygt 20 clinics med klubbar som Real Madrid, Tottenham Hotspurs, Valencia, Bayern Munchen. Vi har alltså stor rutin på att ordna events av högsta kvalitet så du kan vara lugn med att även organisationen kring clinicen håller lika hög klass som träningen.

Varmt välkommen! 
Ola och Ann
CoachenEvents
info@coachenevents.se